Zgjidhni syrin që ju tërheq më tepër dhe zbuloni se çfarë thotë për ju
Transmetuar më 11-06-2019, 18:26

Sytë, ne e dimë, janë pasqyra e shpirtit … dhe ato janë gjithashtu zakonisht gjëja e parë që na tërheq te një person. Por pse jemi tërhequr për një lloj të caktuar syri mbi një tjetër? Këtu është një provë e vogël që mund të na ndihmojë të lehtësojmë idetë tona. Cili sy ju tërheq më shumë? Cili është më i impresionuar?

1.Ju jeni të hapur për përvoja të reja pavarësisht rreziqeve që mund të merrni. Jeni shumë të rezervuar, por në të njëjtën kohë i besoni lehtësisht të tjerëve për të zgjidhur problemet tuaja dhe për të zgjedhur zgjidhjet më të mira për të ardhmen.

2.Ju jeni shumë të zhytur në mendime, gjithmonë hyni më thellë në secilën temë para se të merrni vendimin përfundimtar dhe të gëzoni orë dhe orë të shpenzuara në vetmi të plotë.

3.Ju jeni një person jashtë kutisë, me interesa të veçanta dhe që të tjerët mund të mos jenë në gjendje të kuptojnë. Ju keni shumë interesa, gjithmonë kuriozitete të reja dhe nuk i kushtoni shumë vëmendje vendimeve të të huajve rreth jush.

4.Ju keni një karakter të vështirë dhe ju e dini mirë. Ju keni frekuenca të shpeshta të disponimit, për të tjerët është e vështirë të jenë pranë jush. Ju jeni gjithnjë të pavendosur dhe vështirë se gjykoni për rrethinën tuaj.

5.Ju jeni shumë të ndjeshëm dhe ndonjëherë merrni disa emocione, pavarësisht nëse janë trishtim ose lumturi. Thërrmimi është një valvul e rëndësishme lehtësie për frustrimet, por ju keni një kuptim të gjashtë për të parashikuar ndonjë zhgënjim.

6.Ju mund të shfaqeni si person i mbyllur dhe i pakualifikuar, por në realitet ju keni një të kaluar të dhimbshme me pasoja për atë që jeni sot. Ju keni një karakter të fortë dhe problemet nuk ju trembin.

7.Ju jeni një person i mirë dhe i pjekur që lufton kundër padrejtësive dhe ligësisë. Por arma më e mirë është mirësia, e cila ju bën të denjë për nderim për të gjithë ata që ju njohin.

8.Ju jeni të pasionuar në dashuri dhe energji në jetë, edhe pse hiperaktiviteti ndonjëherë mund t’ju çojë në stres dhe ankth.

9.Ju jeni një person transparent që tregon gjërat ashtu siç janë dhe mund të besohet me sy të mbyllur. Ju jeni shumë të urtë dhe të tjerët shpesh mbështeten tek ju për këshilla të rëndësishme./b.l/noa.al/

Loading...
Loading...