Elefanti i vogël bën me “zemër” nënën e tij dhe vizitorët
Transmetuar më 15-05-2019, 18:07

Ne jemi në kopshtin zoologjik të Pragës, ku një këlysh elefanti ka vendosur të marrë një sy gjumë.

Koha ishte e mrekullueshme, dhe shumë turistë ishin duke admiruar pamjen e ëmbël që të ofronte elefanti i vogël duke fjetur.

Gjumi i tij ishte aq i thellë sa edhe nëna e tij e shqetësuar nuk mund ta zgjonte atë me hundën e saj, fëmija dukej pa vetëdije, dhe në ato moment as elefanti nënë nuk e dinte se çfarë të bënte.

Menjëherë pas kësaj një prej tre kujdestarëve iu afrua foshnjës dhe filloi ta shtrëngonte disa herë,ku vetëm pas pak çasteve të gjithë arritën të marrin frymë me një psherëtimë lehtësimi!

Pra asgjë nuk ka ndodhur, thjesht ai ka dashur t’i fusë në “lojë”, ose ka qenë duke e shijuar gjumin deri në atë fare pike sa nuk ka dashur ta prishë terezinë për asgjë në botë./b.l/noa.al/

Loading...
loading...
Loading...