Femrat dhe meshkujt duan seks në orare të ndryshme, kush fiton zakonisht mes tyre
Transmetuar më 03-04-2019, 18:53

Një studim i realizuar në Shtetet e Bashkuara të Amerikës tregon se kohën gjatë ditës së kur preferojnë seks femrat dhe meshkujt.

Sipas studimit nga "Journal of America Association", femrat parapëlqejnë të bëjnë seks gjatë natës, kurse meshkujt preferojnë orët e para të mëngjesit.

Studimi tregon se shkaku nuk është mungesa e interesit, por fakti se burrat dhe gratë kanë një prodhim të ndryshëm të testosteronit.

Femrat janë të interesuara për aktivitetin seksual kryesisht në mbrëmje në orët 11:00 deri në 2:00 të mëngjesit, kurse meshkujt preferojnë agimin, midis orëve 06:00 deri në orën 09:00 në mëngjes.

Por kush fiton dhe kush dorëzohet? Meshkujt në shumicën e rasteve dorëzohen ndaj femrave dhe bëjnë seks gjatë natës./a.k/noa.al/

Loading...
Loading...