Transmetuar më 09-03-2019, 21:00

Kur Bleona Qereti pozoi para kamerave në ceremoninë e çmimeve AMA 2014 në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, dalja e saj bëri shumë bujë.

Së pari sepse ishte thuajse krejt lakuriq.

Por më shumë mediat u morën me të pasmet e Bleonës.

Atëherë, në portale dhe debate televizive shpërthyen kritikat.

Për Bleonën u tha se në këtë dalje dolën në pah të metat fizike. Thanë që ka të pasme të rrafshëta, celulit me bollëk, etj.

Fotot e mëposhtme tregojnë pikërisht Bleonën në AMA 2014.

Por sot, Bleona shfaqet sërish me një goditje të dyfishtë.

Shfaqet lakuriq vetëm me mbathje mes dy femrash të tjera të veshura me rroba banje.

E njëkohësisht nxjerr në pah vithet e tonifikuara dhe ndjellëse për meshkujt.

Në fotogalerinë e mëposhtme shihni Bleonën sot:

Kurse më poshtë shihni Bleonën në AMA 2014. /noa.al/

LOS ANGELES, CA – NOVEMBER 23: Bleona Qereti attends the 42nd Annual American Music Awards at Nokia Theatre L.A. Live on November 23, 2014 in Los Angeles, California. (Photo by C Flanigan/Getty Images)

LOS ANGELES, CA – NOVEMBER 23: Singer Bleona Qereti (fashion detail) attends the 2014 American Music Awards at Nokia Theatre L.A. Live on November 23, 2014 in Los Angeles, California. (Photo by Jeff Kravitz/AMA2014/FilmMagic)

LOS ANGELES, CA – NOVEMBER 23: Actress/recording artist Bleona arrives at the 2014 American Music Awards at Nokia Theatre L.A. Live on November 23, 2014 in Los Angeles, California. (Photo by Gregg DeGuire/WireImage)

LOS ANGELES, CA – NOVEMBER 23: Actress/recording artist Bleona arrives at the 2014 American Music Awards at Nokia Theatre L.A. Live on November 23, 2014 in Los Angeles, California. (Photo by Gregg DeGuire/WireImage)

LOS ANGELES, CA – NOVEMBER 23: Actress/recording artist Bleona arrives at the 2014 American Music Awards at Nokia Theatre L.A. Live on November 23, 2014 in Los Angeles, California. (Photo by Gregg DeGuire/WireImage)

LOS ANGELES, CA – NOVEMBER 23: Singer Bleona Qereti (fashion detail) attends the 2014 American Music Awards at Nokia Theatre L.A. Live on November 23, 2014 in Los Angeles, California. (Photo by Jeff Kravitz/AMA2014/FilmMagic)

LOS ANGELES, CA – NOVEMBER 23: Actress/recording artist Bleona arrives at the 2014 American Music Awards at Nokia Theatre L.A. Live on November 23, 2014 in Los Angeles, California. (Photo by Gregg DeGuire/WireImage)

LOS ANGELES, CA – NOVEMBER 23: Singer/actress Bleona Qereti arrives at the 2014 American Music Awards at Nokia Theatre L.A. Live on November 23, 2014 in Los Angeles, California. (Photo by Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic)

LOS ANGELES, CA – NOVEMBER 23: Actress/recording artist Bleona arrives at the 2014 American Music Awards at Nokia Theatre L.A. Live on November 23, 2014 in Los Angeles, California. (Photo by Gregg DeGuire/WireImage)

LOS ANGELES, CA – NOVEMBER 23: Singer/actress Bleona Qereti arrives at the 2014 American Music Awards at Nokia Theatre L.A. Live on November 23, 2014 in Los Angeles, California. (Photo by Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic)

LOS ANGELES, CA – NOVEMBER 23: Singer Bleona Qereti attends the 42nd Annual American Music Awards at the Nokia Theatre L.A. Live on November 23, 2014 in Los Angeles, California. (Photo by David Livingston/Getty Images)

LOS ANGELES, CA – NOVEMBER 23: Singer Bleona Qereti arrives at the 2014 American Music Awards at Nokia Theatre L.A. Live on November 23, 2014 in Los Angeles, California.(Photo by Jeffrey Mayer/WireImage)

LOS ANGELES, CA – NOVEMBER 23: Singer Bleona Qereti (fashion detail) attends the 2014 American Music Awards at Nokia Theatre L.A. Live on November 23, 2014 in Los Angeles, California. (Photo by Jeff Kravitz/AMA2014/FilmMagic)

LOS ANGELES, CA – NOVEMBER 23: Singer Bleona Qereti arrives at the 2014 American Music Awards at Nokia Theatre L.A. Live on November 23, 2014 in Los Angeles, California.(Photo by Jeffrey Mayer/WireImage)