Transmetuar më 21-02-2019, 16:09

Ka disa shenja zodiakale që duket se paraqesin një prirje më të madhe për tradhëti, dhe pesë prej tyre bëjnë diferencën nga të tjerat.

Për fat të keq jo të gjithë njerëzit janë të ndershëm dhe të respektueshëm për të tjerët. Tradhtia është diçka që mund të shfaqet në një çift, pavarësisht se sa kohë jeni së bashku

Duket se ndonjëherë tradhtia varet nga ndikimet e veçanta astrale. Këtu janë pesë shenjat zodiakale që kanë më shumë gjasa të tradhëtojnë.

Luani

Pavarësisht situatës, Luani duhet të ndihet gjithmonë në krye. Konsiderohet si shenja më e bukur, inteligjente dhe e dëshiruar. Kur ai ndjen se po humbet kontrollin e marrëdhënies, kjo shenjë fillon të meditojë për tradhtimin e partnerit/es. Ndonjëherë është vetëm vetë-dashuria që e pengon atë të bëjë një veprim të tillë.

Binjakët

Njeriu Binjak është karakteri tipik i filmave: një burrë i dashur dhe një familje shembullore në shtëpi; një dashnor i pasionuar në jetën e dytë të fshehtë. Binjakët janë të prirur për këtë jetë të dyfishtë. Ata arrijnë të jetojnë në dy familje për vite të gjata, derisa një nga grate, gruaja ose dashnorja zbulon të vërtetën. Për më tepër, kjo shenjë preferon intrigat e jetës së shkurtër.

Demi

Demi nuk është kurrë i kënaqur me vetëm një të dashur. Nga ajo botë është bota, dëshiron të përjetojë çdo emocion. Për më tepër, ai nuk mund të qëndrojë në marrëdhënie pa pasion. Shkurtimisht, kjo shenjë përpiqet të mbajë qetësi dhe paqe, kur ekuilibri mbretëron në familje. Herët ose vonë, Demi do të lejohet të tundohet nga një çështje jashtëmartesore, duke prishur marrëdhënien e tij të çiftit.

Gaforrja

Edhe nëse ata që lindin nën këtë shenjë duan komoditetin e shtëpisë së tyre, ata nuk mund ta vlerësojnë lumturinë e anëtarëve të familjes së tyre. Çdo gjë duhet të jetë e përsosur në shtëpinë e tyre. Por Gaforrja e kupton shumë vonë se gëzimi nuk është në pastërtinë. Do të shmangë tradhëtinë vetëm nëse kupton gabimet e tij.

Shigjetari

Duke qenë karizmatik, Shigjetari nuk mund të jetojë pa tërhequr vëmendjen. Ajo duhet të jetë e dashur dhe e admiruar. Kjo shenjë nuk tradhton nga pakënaqësia me partnerin, por më tepër sepse ai beson se "bari i fqinjëve është gjithmonë më i gjelbër"./b.l/noa.al/