Në tragjedinë rrugore me 14 të vdekur në Maqedoni, humbën jetën 8 shqiptarë
Transmetuar më 14-02-2019, 16:45

Në tragjedinë rrugore që ndodhi mbrëmë në Maqedoni, gjetën vdekjen e dhimbshme edhe tetë shqiptarë të vendit fqinjë.

Një prej tyre ishte Onur Sadiku që shikoni në foton që ju sjell noa.al.

Djaloshi 19-vjeçar që ka ndërruar jetë mbrëmë në aksidentin me autobusin që udhëtonte nga Shkupi për në Tetovë, sapo kishte filluar studimet në Fakultetin e Mjekësisë në Shkup.

Ndërsa familja e tij jeton në Kroaci.

Në tragjedinë rrugore humbën jetën 14 vetë dhe veç Onurit edhe shtatë shqiptarë të tjerë të Maqedonisë.

Viktimat e tragjedisë rrugore:

Onur Sadiku, 19-vjeçar nga Gostivari Esat Emruli nga Gostivari Ajdin Ismaili, 19 vjeç nga Gostivari Besim Fetai nga Vrapçishta Rametulla Abdurraimi, djalë i vetëm i familjes Abdurraimi Besim Kamberi nga fshati Senakos i Gostivarit Bejza Uzeiri nga Banjica e Poshtme Valdete Hamiti, (1989), nga Debreshti i Gostivarit, nënë e dy fëmijëve të mitur Jovica Tërpevski, djali i deputetit Bllagojçe Tërpevski nga Gostivari Zoran Davidovski (1981), punonjës në Qytetin e Shkupit Tërpana Janevska, pensioniste nga Gostivari Boban Avramovski, student i FON-it Dejan Ristevski, i punësuar në Bankën Popullore të Maqedonisë Pavle Kostoski, nga Gostivari, i sapo diplomuar në Fakultetin Juridik në Shkup