Transmetuar më 10-02-2019, 10:07

Ylli Limani është një prej këngëtarëve më të preferuar në vendin tonë sidomos nga gjinia femërore.

Për shkak të kësaj ai është folur shpesh për lidhjet e tij të dashurisë por shpeshherë ka arritur ta mbajë private këtë pjesë.

Ai ka folur për herë të parë në lidhje me këtë çështje i ftuar në ‘Xing me Ermalin’ dhe tha se:

“Momentalisht jam i lumtur .Kaq mund të them. Herën tjetër kur të vij në emision do vij çift.”

Me këtë përgjigje Ylli la të kuptohet se nuk është single dhe se një vajzë është në jetën e tij.