Transmetuar më 08-02-2019, 22:20

Ky është momenti i tmerrshëm kur punonjësit u ndeshen me një kobër gjigante të fshehur në lavamanin e kuzhinës.

Kobra 5 metërshe kishte hyrë brenda lavatriçes, por doli jashtë dje në një qytet të Tajlandës jugore dhe u fut në lavaman.

Ata për 15 minuta u munduan ta nxjerrin zvarranikun nga aty, derisa në fund e mundën dhe ia arritën qëllimit.

Shikoni momentin e kapjes.