Transmetuar më 04-02-2019, 18:42

Një ngjarje e pazakontë ka ndodhur në Britani, në një piceri.

Dy gra, që nuk donin të paguanin picat që konsumuan, hodhën flokë në picë.

Stafi i “The Peacock” në Sunderland thonë se klientët vendosën flokët e tyre në pica, dhe punëtorët kërkuan falje duke menduar se ajo ankesë ishte e vërtetë.

Megjithatë stafi filloi të dyshojë kur panë se flokët nuk përputheshin me asnjë nga punëtorët e stafit që punonin në atë kohë.

Kur ata kontrolluan kamerat e sigurisë, gjetën se gratë e bën këtë personalisht për të fituar pa para picat. /k.k/noa.al/