“Mos lejoni të jeni opsioni i një burri”, Rozana Radi mesazh për femrat
Transmetuar më 12-01-2019, 08:01

Rozana Radi është një prej këngëtareve më të dashura për shqiptarët. Gjithashtu ajo është një femër që gjithmonë ngre zërin për të drejtat e tyre dhe jep mesazhe shumë të rëndësishme.

Këtë gjë e ka bërë edhe nëpërmjet këngëve të saj, shumica e të cilave përcjellin mesazhe shumë të forta.

Ditën e djeshme, Rozana ka zgjedhur Instagramin për të dhënë një tjetër mesazh shumë të fuqishëm për të gjitha femrat.

“Sapo e pashë këtë video më kaloj si një film gjithë jeta ime. M’u kujtuan të gjitha “fytyrat” e jetës! Në të gjitha jetët po të më kthenin përsëri do zgjidhja të isha grua. Në fund të fundit, ne dimë mirë se suksesi apo dështimi varet vetëm nga vendimet që ne marrin.

Kam mësuar të mos i dëgjojnë mendimet e atyre që nuk kanë përvojën e duhur, por dëgjojnë vetëm ata, të cilëve u kanë kërkuar një këshillë. Nuk kënaqen kurrë me pak. Nuk kam frikë që zëri i im të dëgjohet. Nuk kanë “nevojë” për një burrë për t’u ngjitur në karriere.

Jeta na ka mësuar të vazhdojmë përpara dhe pse ka qenë e vështirë. Mos ja lejoni kurrë vetes të jeni një opsion i një burri. Dhe mos lejoni plagët që keni marrë në jetë t’ju transformojnë në dikë që nuk jeni”- shkruan këngëtarja./b.l/noa.al/

View this post on Instagram

Sapo e pashe kete video me kaloj si nje film gjithe jeta ime. Mu kujtuan te gjitha “fytyrat” e jetes! Ne te gjitha jetet po te me kthenin perseri do zgjidhja te isha grua. Në fund të fundit, ne dinë mirë se suksesi apo dështimi varet vetëm nga vendimet qe ne marrin. Kam mësuar të mos i dëgjojnë mendimet e atyre që nuk kanë përvojën e duhur, por dëgjojnë vetëm ata, të cilëve u kame kërkuar një këshillë. Nuk kenaqen kurre me pak. Nuk kam frike qe zeri I im te degjohet. Nuk kane “nevoje”per nje burre per tu ngjitur ne karrjere. Jeta na ka mesuar te vazhdojme perpara dhe pse ka qene e veshtire. Mos ja lejoni kurre vetes te jeni nje opsion i nje burri.Dhe mos lejoni plaget qe keni marre ne jete te ju transformojne ne dike qe nuk jeni . #mathuajti #unejamgruaeforte #unengrihemperseri #mosudorezokurre #jetamimesoj

A post shared by ACTOR/SINGER/HOST/AUTHOR/ (@rozana_radi) on