Gjuetari bën gabimin e jetës, vret të birin në vend të drerit
Transmetuar më 09-01-2019, 17:55

Një gjuetar nga Rusia qëlloi për vdekje djalin e tij 18-vjeçar, të cilin e ngatërroi me një dre.

Në një shkretëtirë me dëborë, prej larg ai mendoi se pa një dre dhe e shënjestroi armën drejt tij.

Iu afrua për të parë nëse kishte qëlluar ndonjë kashtë dhe u trondit kur pa të shtrirë djalin e tij.

18-vjeçari ndërroi menjëherë jetë. Babai është dërguar në burg për vrasjen për shkak të neglizhencës dhe mund të dënohen me të paktën 2 vite burg.