Transmetuar më 29-12-2018, 17:17

Veshkat luajnë një rol thelbësor në shëndetin e trupit tonë dhe mirëmbajtja e tyre është shumë e rëndësishme.

Nëse nuk e dinit, shumë gjëra nga rutina jonë e përditshme pa dashur, mund t’i dëmtojnë ato duke ndikuar kështu në keqfunksionimin e tyre.

Cilat janë disa nga këto, i mësoni më poshtë.

-Konsumimi i pijeve me gaz

-Konsumi i lartë i mishit

-Shumë sheqer ose kripë

-Injorimi i infeksioneve të thjeshta

-Stërvitja trupore e tepruar./a.k/noa.al/