Transmetuar më 26-12-2018, 15:34

Për disa fëmijë, të takojnë Babagjyshin dhe t’i tregojnë se do të sillen mirë, (apo duan një biçikletë, një kompjuter) është ngjarja kryesore  e vitit, ndërsa për të tjerë, nuk është edhe aq.

Nëse fëmija juaj nuk është aq i dashur ndaj njeriut të veshur me të kuqe, ka një gjë të mirë, sepse fotoja juaj e Krishtlindjeve do të shpërndahet në të gjithë rrjetin, por edhe do t’ju nxisë të bëni një foto tjetër të gjithë bashkë, derisa i vogli, më në fund, të dhurojë një buzëqeshje.

Ndonjëherë disa prindër “heronj” do të quheshin, adhurojnë pikërisht këto foto, kur fëmijët e tyre kanë shumë frikë nga Babagjyshi dhe marrin pamjen e një të terrorizuari.

Është një komedi e bukur fotosh, momente kur fëmijët kanë frikë nga Babagjyshi.