Transmetuar më 23-12-2018, 19:43

Jackie Chan është një nga aktorët më të pëlqyer për filmat e arteve marciale.

Së fundmi, vajza e tij lesbike është vënë në qendër të një skandali teksa është dëbuar pasi nuk kishte para mjaftueshëm për të paguar faturën.

Etta Ng ndodhej në hotel së bashku me partneren e saj 12 vite më të madhe.

Etta Ng dhe Andy qëndruan në hotel për pesë netë, por u dëbuan sepse nuk kishin më para për të kryer pagesat.

Pastruesve u desh kohë më e gjatë për të pastruar rrëmujën që kishin lënë pas, dhe për të paguar llogarinë iu mungonin vetëm 3.50 dollarë.

Të dyja thanë përmes Instagram se ishin abuzuar si fëmijë dhe se kurrë nuk kishin pasur dashurinë e prindërve./a.k/noa.al/