Transmetuar më 16-12-2018, 16:50

Shigjetari është nga shenjat më të gjalla dhe energjike të horoskopit, kjo është edhe arsyeja përse nuk arrin ta çosh kurrë ndërmend se cili është hapi i radhës.

Pëlqen shumë surprizat dhe aventurat, kjo lidhet ngushtë edhe me planetin që e udhëheq, Jupiterin.

Shigjetarët nuk mbajnë kurrë agjendë me vete, nuk bëjnë plane, dhe ‘’urrejnë’’ të rrinë ulur në një vend për një kohë të gjatë.

Urren gënjeshtrat dhe fjalët pas shpine.

Të lindurit në këtë shenjë janë shumë të vërtetë, të drejtpërdrejtë, si dhe nuk bëjnë kurrë kompromise me parimet e tyre.

Jeni me fat që e njihni apo e keni pranë./a.k/noa.al/