Transmetuar më 09-12-2018, 23:06

Reagimi me shpejtësi i kompjuterit pas dhënies së komandave është ideale për një punë pa nerva.

Por ka raste kur nuk ndodh një gjë e tillë, dhe kjo shkakton stres.

Por kjo nuk do të thotë se duhet të bleni një kompjuter të ri, pasi mund të aplikoni disa metoda.

Fillimisht duhet ta pastroni kompjuterin tuaj në mënyrë fizike. Shpeshherë pajisjet tona ngadalësohen për shkak se mbushen me pluhur.

Mund ta pastroni procesorin tuaj në kompjuter.

Opsioni i tretë për ta bërë kompjuterin më të shpejtë është të pastroni HardDrive tuaj. /k.k/noa.al/