Transmetuar më 07-12-2018, 09:05

Duket dukshëm diferenca, kur bëhet fjalë për mënyrën e dhënies së autografeve.

Në videon që noa.al sjell më poshtë, mund të shihni se si luftëtari i sumos Takayasu Akira jep autografe.

Gjithçka duke lyer dorën me bojë dhe duke e vendosur në fletë.

Një mënyrë shumë e shpejtë veprimi, e cila po bën bijë në rrjetet sociale.

Një teknikë e tillë është përdorur edhe nga kolegët e tij, të cilët duket se kanë ndjekur të njëjtin shembull. /a.y/noa.al