Transmetuar më 05-12-2018, 20:45

Astrologët japin parashikime të ndryshme për shenjat e horoskopit.

Çdo shenjë e horoskopit ka karakteristikat e veta që e bën atë të veçantë.

Së fundmi astrologët kanë përcaktuar se për personat që i përkasin shenjës së Bricjapit do i arrijnë objektivat e vënë në vitin 2019.

Bricjapi do jetë në një periudhë shumë skeptike, shumë plane, organizim, pak mbyllje, pak shplodhje, do mbledhin energji brenda vetes.

Në fund të vitit 2019 do marrin stafetën për të bërë realitet atë çfarë po mendon dhe po planifikon.

Këtë vit vuri qëllime të mira, nuk e kishte vit të keq por ato qëllime që vuri për më lart do fillojë t’i finalizojë vetëm pas vitit 2019./a.k/noa.al/