Transmetuar më 21-11-2018, 23:41

Edhe meshkujt, edhe femrat kanë pranuar që gjinia e kundërt u është joshëse nëse merren me profesion të caktuar.

Meshkujt të cilët janë aktivë në aplikacionin e popullarizuar për njohje më së shumti tërheqin femrat të cilat merren me marketing, pastaj infermieret dhe disenjatoret, ka treguar hulumtimi.

Në të vërtetë, aplikacioni për njohje Happn ka analizuar të dhënat e 1,7 milionë përdoruesve për të zbuluar cilat karriera mund t’ju dërgojnë sa më parë deri te meshkujt apo femrat e ëndrrave tuaja.

Nga ana tjetër, femrat më së shumti ishin të interesuara për mjekë, inxhinierë, analitikë të ekonomisë, bankierë dhe arsimtarë.

Prandaj këto punë janë të shënuara si më të dëshiruarat.