Transmetuar më 17-11-2018, 15:46

Astrologët japin parashikime të ndryshme për shenjat e horoskopit.

Çdo shenjë e horoskopit ka karakteristikat e veta që e bën atë të veçantë.

Së fundmi astrologët kanë përcaktuar se personat që i përkasin shenjës së Binjakëve shkojnw shumw me personat qw i pwrkasin shenjws sw Peshores.

Kjo lidhje dashurie mes dy shenjave konsiderohet një kombinim i zgjuar, sepse kanë shumë gjëra të përbashkëta, janë racionalë dhe shumë të organizuar, punojnë fort dhe me përgjegjësi.

Për më tepër këto dy shenja kërkojnë mbështetje dhe inkurajim çka mund t’ia japin shumë mirë njëri-tjetrit.

Binjakët janë përputhje e gabuar me Luanin.

Kjo për shkak se Luani është shumë aventurier dhe energjik, ndërsa Binjakët natyrë e qetë dhe shtëpiake./a.k/noa.al/