Transmetuar më 14-11-2018, 22:31

Një lojë e re po qarkullon në rrjet dhe të gjithë po e provojnë. Bëhet fjalë për një lojë personaliteti ku numrat tregojnë shumë për ju.

Asgjë nuk është e rastësishme në këtë jetë, dhe kjo shprehje e vjetër nuk e humbet kurrë kuptimin.

Këtë e vërteton edhe loja në fjalë pasi mjafton të merrni 3 shifrat e fundit të numrit tuaj të telefonit, dhe të gjeni kuptimin si më poshtë.

Kuptimi i çdo numri

1 – Paratë

2 – Blerjet

3 – Dashuria

4 – Alkooli

5 – Ushqimi

6 – Udhëtimet

7 – Gjumi

8 – Seksi

9 – Miqtë

0 – Muzika

Shembull: Nëse 3 shifrat e fundit të numrit tuaj janë “593”, atëherë gjërat që ju bëjnë të lumtur janë; ushqimi, miqtë, dhe dashuria.