Transmetuar më 12-11-2018, 12:20

Hipi në autobus dhe u ul, duke ngjallur reagime tek pasagjerët, të cilët pyesnin se i kujt ishte ai qen dhe ku po shkonte.

Gjithçka deri sa misteri u zgjidh në semaforin pasues ku në kamionin-autobus që transportonte njerëz, u dëgjua një thirrje “Vince”.

Ishte pikërisht ai, Vince, qeni i zi të cilin familja e kishte lënë në shtëpi, për të dalë shëtitje.

Kështu qeni mori autobusin dhe i arrti, duke befasuar pasagjerët por edhe të zotin e tyre.

Gjithë skena që noa.al sjell në videon më poshtë vjen nga Cebu, zonë e Filipineve.

“Mjetet e transportit publik nuk i marrin vetëm njerëzit”, shpjegojnë të zotët për mediat vendase. /a.y/noa.al