Drogë nga Shqipëria në Maqedoni, goditet grupi i trafikantëve
Transmetuar më 11-11-2018, 23:32

Rreth 60 kg lëndë narkotike janë sekuestruar sot nga policia kufitare perëndimore në Maqedoni.

Sipas mediave në Maqedoni, sasia e bllokuar  është e llojit marijuanë.

Sipas informacioneve të para, lënda narkotike është tentuar të futet në mënyrë të paligjshme në kufirin e gjelbër, nga një grup shtetasish shqiptarë që e kalonin kufirin në mënyrë të fshehtë dhe të paligjshme.

Siç raporton Alsat, mësohet se një pjesë e grupit është arrestuar ndërkohë që vazhdon ndjekja  e personave të tjerë, të cilët mendohet se janë të përfshirë në këtë rast.

Operacioni është në vijim e sipër nga Qendra e Policisë Kufitare në Perëndim.

Të dhënat flasin për një trafik të mirëfilltë droge, ndërkohë që ende nuk janë  zbuluar emrat e trafikantëve.

I panjohur për momentin është edhe destinacioni i lëndës narkotike që vinte nga Shqipëria.