Transmetuar më 29-10-2018, 21:40

Ju mund të keni diabet, por as që jeni në dijeni të kësaj.

E kjo ndodh, për shkak se diabeti nuk shfaq asnjë simptomë.

Ose të paktën, dërgon sinjale që ngatërrohen lehtësisht me sëmundje të tjera.

Ja cilat janë disa prej tyre:

Etje intensive dhe e pazakontë; Nevojë e shpeshtë për të urinuar; Humbje peshe pashpjegueshme; Probleme me sytë dhe të parin; Tendenca për t’u lodhur lehtë; Një nervozizëm i pashpjegueshëm.

/e.t/noa.al/