Transmetuar më 10-10-2018, 19:27

Një femër e bukur jo gjithmonë është e lindur e tillë. Ajo duhet të investojë për të pasur mbi të gjitha një jetë të shëndetshme, dhe për këtë ka shumë metoda.

Një ndër to quhen edhe ushtrimet japoneze, që bëjnë mrekulli në trupin e femrës.

Një nga sekretet e tyre janë disa ushtrime specifike që arrijnë të kenë një ndikim të jashtëzakonshëm në fizikun e njeriut.

Ky pozicion ndihmon qarkullimin e gjakut dhe parandalon lodhjen apo fryrjen e këmbëve. Shtrihuni me bark dhe lëvizini këmbët a thua se një erë e fuqishme po jua përkund.

Për të përmirësuar qarkullimin cerebral uluni- ngrihuni në këtë pozicion:

Më pas ngriti këmbët, mbajini drejt dhe veproni po njësoj:

Për të forcuar enët e gjakut dhe shmangur presionin apo lodhjen, kalojini duart pas dhe realizoni këtë tërheqje:

Për hir të shpinës dhe tonifikimit mundësoni një ushtrim të tillë:

Gjithashtu lakoni shpinën:

Si përfundim, përmbylleni të gjithën me këtë ushtrim:

Forcim i shpinës, çlirim i stresit dhe qetësim i mendjes.