Transmetuar më 19-08-2018, 22:04

Teknologet dhe shkenca vijon të na befasojë me shpikje nga më të ndryshmet.

Së fundmi është krijuar një automjet që mund të kthehet në një aeroplan në më pak se tre minuta.

Kjo shpikje më e fundit na vjen nga Sllovakia, e cila është testuar me sukses.

Ato pritet të dalin në treg fillimisht të limtuara ku njëra do të kushtojë 1.5 milionë dollarë.

Automjeti në fjalë është dyvendësh.

Për më shumë detaje shihni videon e mëposhtme./a.k/noa.al/