Transmetuar më 11-07-2018, 17:46

Një grup vajzash të vogla janë mbyllur në bodrumin e kopshtit, në New Dehli.

Ato janë vetëm 5-vjeçe dhe e kanë përjetuar tmerrësisht këtë situatë të pazakontë.

Mësohet se shkak për këtë vendim ka qenë mospagesa e detyrimeve financiare nga ana e prindërve të tyre.

Ato u mbyllën deri sa prindërit të paguananin paratë.

Incidenti u zbulua pasi prindërit u informuan që fëmijët e tyre ishin "ndaluar" për borxhet e papaguara.

Ato thuhet se u mbajtën deri në pesë orë të mbyllur. /k.k/noa.al/