Transmetuar më 14-05-2018, 22:43

Një tjetër personazh që është përballur me pyetjet e fëmijëve në emisionin “Në kurthin e Piter Pan” ka qenë aktorja dhe këngëtarja Rozana Radi.

E pyetur nëse ka ndonjë burrë të fshehtë, Rozana është përgjigjur:

“Burrë kemi. Të fshehtë e kemi mbajtur deri sa na zbuluan. Kemi dalë në publik me burrin, por nuk e kemi burrë, e kemi shok! Kemi plan për martesë, por nuk e dime tani, të shohim”.