Transmetuar më 10-04-2018, 11:30

Një ngjarje aspak e pritur ndodhi në një ndeshje të futbollit amerikane.

Moment “paniku” për lojtarin e Sjatëll Mariners Xhejms Pakstonit i cili u sulmua nga një shqiponjë.

Kur u bë gati për të nisur lojën në ndeshjen e kampionatit MLB (bejsboll) kundër Minesota Tuins i është dashur fillimisht të “përleshet” edhe me një… shqiponjë (kokëbardhë, si ajo e flamurit amerikan).

“Sulmi” ka qenë i papritur, gjatë himnit kombëtar.

 Atleti, megjithatë, ka ditur të mbrohet dhe gjithçka ka përfunduar pa pasoja.