Transmetuar më 07-04-2018, 19:30

Nga Ylli Manjani

Që të mos shfokusohet vemendja:

Nuk ka shumë rëndësi sa para dhe a u harxhuan me Sorosin apo jo!

Ky mund të jetë një argument plus, por jo thelbësor.

Rëndësi ka konstatimi që drejtësia ju dorëzua haptazi qeverisë!

Ky është thelbi i problemit.

Të gjithë njerëzit dhe peshqit po e shohin qartë dhe çdo ditë këtë gjë!

Kryeministri është edhe Polic, edhe Prokuror edhe Gjykatës!

Ai të gjykon dhe dënon! Gjykata vetëm zbardh vendimet e Tij!

Prokurorët nxisin “gjyqe popullore” duke ekspozuar përgjime dhe thashetheme nëpër Ambasada dhe studio televizive!

Ndërkohë që belbëzojnë pa prova para gjykatës, të sigurtë që kjo e fundit vepron me urdhër ose presion!

Kjo nuk është drejtësi por poshtërsi!

Kush nuk e sheh këtë fakt, ka problem me sistemin demokratik!

Qëndrimet e autorit janë personale, nuk paraqesin vijën editoriale të NOA.al