Transmetuar më 30-03-2018, 19:19

Shumë çifte vuajnë largimin e epshit mes tyre. Edhe pse dashuria mund të jetë ende e fortë në shtrat diçka shkon keq.

Por kjo nuk duhet të sjellë shqetësim dhe stres për partnerët pasi është një periudhë që kalohet siç shpjegon seksologu Dr Nikki Goldstein.

Sipas tij, një prej arsyeve kryesore për dëmtimin e jetës seksuale në çift është mungesa e intimitetit. Sipas doktorit Nikki Goldstein ajo që ju duhet të bëni është të përsëritni seksin disa herë në javë deri sa t’a gjeni përsëri ritmin tuaj.

Sipas tij, nëse do të jeni në ritëm, duhet të bëni më shpesh seks./a.m./noa.al/