Transmetuar më 13-03-2018, 12:11

Ashtu sikurse trupi ynë ndryshon gjatë shtatzanisë, ashtu edhe fokusi dhe dëshira për tu stërvitur. 

Organet ngryshojnë, muskujt tërhiqen dhe e gjithë eksperienca duket tepër interesante për ndryshimet që ndodhin në moment, sa harrojmë të mendojmë që trupi ka nevojë për ushtrime që ti vënë në lëvizje këto muskuj. 

Lajmi i mirë është që ekzistojnë disa lëvizje që jo vetëm janë të sigurta për çdo periudhë të shtatzënisë, por do t'ju ndihmojnë në "forcën" muskulore për t'ja dalë mbanë me sukses në momentet finale të pritjes suaj të ëmbël.

Këto ushtrime ndërtojnë durim, forcë dhe fleksibilitet. Provoni t'i bëni pjesë të rutinës tuaj për 4-5 herë në javë për një rezultat maksimal.