Transmetuar më 09-03-2018, 20:59

Lokalet e natës janë vendet ku shpesh herë festat nuk kanë kufij.

Një balerinë, për të argëtuar të pranishmit vendos të hyjë në lokal dhe të bëjë xhiro e hipur mbi një kalë.

Ajo është e veshur vetëm me të brendshme dhe në momentet kur aj ofutet me kalin brenda lokalit, të pranishmit duket që argëtohen.

Por, vetëm pak sekonda ka zgjatur kjo situatë, pasi kali ka nisur të hidhet, duke rrëzuar balerinën.

Ndoshta kafsha është acaruar nga prania e shumë njerëzve dhe zhurma e madhe. Ky episode ka ndodhur në Miami të Floridas në SHBA/a.m./noa.al/