Transmetuar më 10-02-2018, 19:30

Kur udhëton me avion, të rastis të shohësh persona të ndryshëm, dhe sjellje të çuditshme të tyre.

Nëse ke rrugë të gjatë të duhet të durosh fëmijë duke qarë, të moshuar duke u ankuar, dikë që vetëm fle apo edhe ndonjë person afër që nuk i ndalet goja.

Por, një person që po udhëtonte me avion, në një moment kishte kapur telefonin në dorë dhe po masturbonte.

Ky çast nuk i iku pasagjerëve të tjerë të cilët e filmuan dhe filluan të qeshin me të.

Ai ndaloi atë që po bënte dhe mundohej të sillej normalisht, pa u vënë re nga të tjerët.