Transmetuar më 10-02-2018, 19:08

Thuhet shpesh që të gjithë kemi një njeri tjetër që është identik me ne, por është gati e pamundur që ta takosh ndonjë ditë.

Por ja që ka raste edhe ndodh një gjë e tillë, dhe është fantastike.

Në fotot që po shikoni janë disa prej atyre rasteve kur njerëzit, me ngjashmëri mes tyre, janë gjendur rastësisht në të njëjtin vend.

Për disa, janë vetëm rrobat dhe flokët që i bëjnë ata të duken njësoj.

Sidoqoftë, ka edhe të tjerë që duken sikur kanë lindur nga e njëjta nënë dhe fati i ka sjellë së bashku, ndonëse për një çast. /k.k/noa.al/