Transmetuar më 08-02-2018, 20:12

Një blogere ruse ka zbuluar torturën e saj pas operacionit plastik në gjoks.

Yulia Debbagkh, një yll i medias sociale tashmë ka një gjoks katror. Implantet e silikonit, që i futën 13 vite me pare, janë deformuar me kalimin e kohës.Ajo ka publikuar fotot e gjoksit katror. Në fotot me bikini shihet qartë sesi silikoni është zhvendosur në të majtë duke krijuar një katërkëndësh.

Bukuroshja shpjegoi se silikoni në gjoksin e saj të majtë është dërrmuar dhe nevojitet një kirurgji e re për zëvëndësimin e plotë.

Julia turpëroi klinikën ku bëri operacionin e parë dhe shkoi në një klikë tjetër për të zëvëndësuar silikonin.