Transmetuar më 25-01-2018, 13:43

Që jemi bërë të varur nga rrjetet sociale tashmë kjo nuk është më diçka e re, pasi dihet që shumica e njerëzve veçanërisht të rinjtë e kalojnë një pjesë të mirë të kohës duke naviguar në to.

Kështi që çdo ditë e më shumë, njerëzit çfarë nuk shpikin në rrjetet sociale dhe më e fundit është sfida “paper challenge”.

Fillimisht ajo nisi mes ikonave të fitnes-it ndërsa tashmë është përhapur gjerësisht në rrjetet sociale, sidomos në Instagram.

Njerëz të ndryshëm vendosin në tokë një letër të cilën duhet ta kapin me gojë, pa e prekur me duar ndërkohë që njërën këmbë e mbajnë në ajër.

E vështirë apo jo? Provojeni njëherë edhe ju do arrini ta bëni dot? ?b.l/noa.al/