Transmetuar më 12-01-2018, 18:50

Shenjat e horoskopit, përveç karakteristikave të ndryshme, kanë edhe pjesën e parave. Lidhja që kanë me paranë, pra menaxhimin ekonomik, është i ndryshëm në çdo shenjë.

Demi

Si shenjë e tokës, demat njihen si kursimtarë të mëdhenj. Ata nuk e harxhojnë paranë për gjëra të parëndësishme, por e menaxhojnë mjaft mirë. Duan vazhdimisht të kenë fonde “sekrete”, për shkak të frikës nga varfëria.

Virgjëresha

Janë kursimtarë dhe gjithmonë analizojnë harxhimet e tyre. Ata përgatiten mirë, për ditët e vështira dhe nuk i besojnë rastësisë. E shijojnë jetën, pa abuzuar me të ardhurat e tyre. Mendojnë për të nesërmen.

Akrepi

Janë shumë të aftë, për të krijuar biznes dhe dinë shumë mirë  të menaxhojnë të ardhurat e tyre. Marrëdhënia e tyre sipas intv, me ekonominë është shumë e mirë. Nuk shpërdorojnë paranë!

Bricjapi

Pjesëtarët e kësaj shenje janë të kujdesshëm dhe ambiciozë. Ata i vlerësojnë gjërat, dhe nga ana monetare nuk hedhin hapa të gabuar.