Transmetuar më 09-01-2018, 20:23

Në një video të publikuar nga një faqe shihet se si një person fut në frigorifer tre qen të llojit ‘Husky’.

Kjo video ka marrë kritika të shumta, duke e quajtur jonjerëzore vendosjen e qenëve në frigorifer, për shkak se kjo rracë e qenve kërkon temperature të ulëta për të jetuar.

“Mendoj që është një video që paraqet budallallëk pasi shfaq injorancën dhe papërgjegjëshmërinë.

Gjejë tjetër menyrë për ti mbajtur ata në temperaturë të ftohtë, jepu ujë. Ose  merr ndonjë rracë tjetër qeni që i përshtatet temperaturave të larta” thuhet në një koment të kësaj video.

Në këtë video, mund të shihni tre qentë të vendosur në tri hapësira të frigoriferit. /k.k/noa.al/