Transmetuar më 09-01-2018, 20:16

Nga Mentor Kikia

Është zgjedhur që në 2002 në krye të futbollit shqiptar.

Që atëherë ka ndërtuar një mekanizëm shoqatash e presidentësh klubesh, që i garanton rizgjedhjen e përhershme si president i Federatës së Futbollit.

Herën e fundit, madje, nuk pati as rival.

U bënë zgjedhje me një kandidat.

Askush nuk e mori mundimin të kandidonte përballë një njeriu që kontrollon çdo gjë.

Pas një muaji janë zgjedhjet e tjera dhe ai do të kandidojë sërish.

Futbolli është në pritje që atij ti mërzitet “presidentllëku”…

Qëndrimet e autorit janë personale, nuk paraqesin vijën editoriale të NOA.al