Transmetuar më 06-01-2018, 15:41

C dhe Brad kanë një marrëdhënie si çdo çift tjetër, por, gruaja është e detyruar të lërë punën e saj çdo dy orë për t’i dhënë gji të dashurit të saj.Gruaja lë punën për të ushqyer me gji të dashurin e saj, arsyeja është e pazakontë (FOTO +16)

Jennifer nuk ka fëmijë, kështu që nuk ka ushqyer kurrë me gji, por ajo thotë se gjatë seksit gjoksi i fryhet dhe “i derdhet” qumësht.

E gjendur përballë kësaj nevoje, ajo e pa këtë ospison, për të ushqyer të dashurin e saj me gji, si idenë më të mirë të mundshme.

Kjo marrëdhënie është perfekte, pasi edhe burri ka nevojë për vitaminat që merr nga qumështi i Jennifer.

Brad është shumë i kënaqur me fizikun e tij, sepse përfitimet nga ushqyerja me gji janë reflektuar. /k.k/noa.al/