Transmetuar më 04-01-2018, 18:05

Gjatë raportit seksual nuk duhet të ekzistojnë rregulla, nëse dëshirohet që një lidhje të funksionojë dhe në vend të parë qëndron komunikimi. Më poshtë gjeni 7 gjëra që të gjithë meshkujt duan në shtrat, por nuk kanë kurajo t’ia kërkojnë partneres së tyre.

Fjalë të pista gjatë seksit- Janë të shumtë ata që pëlqejnë “dirty talking” (fjalët e ndyra) në shtrat, ndaj meshkujt duan që partnerja e tyre ta lëshojë gjuhën disi. Komplimentet sa i takon performancës në shtrat, janë shumë të pëlqyera.

Partnerja në pozicione seksi- Të parit e partneres në pozicione seks, është një prej fantazive më të përhapura të meshkujve. Qoftë edhe duke e parë partneren të zhveshur, apo teksa tregon provokueshëm pjesët intime të trupit të saj.

Ta befasojnë mashkullin me kërkesa të papritura- Në seks, surprizat janë të pranueshme dhe janë të shumtë meshkujt që ëndërrojnë që ajo të bëjë kërkesa të nxehta dhe të papritura në momente intime.

Të qenit të pafytyra- Meshkujt i pëlqejnë femrat e guximshme dhe në të njëjtën kohë duan që në shtrat të transformohen në të pafytyra dhe provokuese.

Britmat- Britmat dhe klithmat gjatë seksit janë ëndrra e ndaluar e shumë meshkujve. Kur femra lëshon tinguj të tillë, eksitimi është i garantuar.

Dominimi- Dëshira më e fshehtë e të gjithë meshkujve, është që partnerja e tyre të marrë komandën e situatës dhe të fillojë të dominojë gjatë seksit. Mashkulli duhet të jetë një skllav në shërbimin e saj, shkruan noa.al.

Prekja e çdo zone erogjene- Edhe meshkujt kanë zonat e tyre erogjene dhe gjatë seksit, duan që të përkëdhelen pikërisht aty. Jo gjithmonë e kanë të lehtë të kërkojnë, pasi ndihen në siklet, ndaj femra duhet të guxojë më shumë në këtë drejtim. /a.y/noa.al