Transmetuar më 25-12-2017, 16:41

Një thënie popullore thotë se “djalli ekziston edhe te personat e urtë”, dhe në fakt është shumë e vërtetë.

Për të zbuluar se çfarë po kalon në mendjen e dikujt, duhet ta njohësh atë person shumë mirë. Akoma më e vështirë është ta kuptosh atë që po ndodh në mendjen e tyre.

Po iu prezantojmë një test të thjeshtë psikologjik që do t’ju bëjë të kuptoni se sa përqind jeni të mirë apo të keq. Shikojeni foton dhe lexoni më pas karakteristikat lidhur me imazhin e parë që ju tërhoqi vëmendjen.

Nëse keni parë kokën e një mashkulli, brenda jush kka 80% mirësi dhe 20% ligësi. Je një person i ekuilibruar në mënyrë perfekte.

Njihesh si një person xhentil, social dhe optimist. Për këto cilësi të duan shumë shokët e tu. Të afërmit e tu mund të mbështeten tek ty në një moment të vështirë.

Por në të njëjtën kohë ti di t’u thuash “jo” për diçka që nuk të pëlqen, ndaj dhe nuk munden të të manipulojnë dot të tjerët.

Nëse keni parë anijen, jeni një person 100% i keq. Ose të paktën, kjo është ajo që mendojë të tjerët për ty.

Gjithçka ndodh sepse je mësuar t’u thuash të tjerëve të vërtetën, dhe mendon se kritikat “e shëndetshme” ndihmojnë në përmirësimin e të tjerëve, por miqtë e tu mund të të urrejnë për këtë gjë.

Jeni një person i fortë dhe arrini rezultate të shumta, kur punoni vetëm. Keni besim dhe do të korrni shumë suksese në shkollë, dhe kjo gjë i mërzit personat ziliqarë.

 

Nëse keni parë detin, jeni një person 100% i mirë. Keni  një karakter shumë xhentil dhe përpiqeni  të bëni më të mirën për të evituar konfliktet.

Jeni gjithnjë i gatshëm të ndihmoni dhe t’u ofroni ndihmën tuaj personave në nevojë. Mirëpo shpesh, xhentilesa e këtyre personave mund të merret për dobësi nga personat e tjerë. /k.k/noa.al/