Transmetuar më 20-12-2017, 08:10

Viteve të fundit janë shtuar gjithnjë e më shumë rastet ku persona të ndryshëm synojnë të krijojnë gjëra unike.

Surpriza më e fundit ka të bëjë me një fustan nusërie të krijuar nga kompania “Dynamic Project”, në qytetin e Cudry në Francë.

Fustani u krijua me ndihmën e 15 vullnetarëve dhe për përfundimin e tij u deshën dy muaj punë.

Gjithçka pasi pjesa e gjatë në formë bishti pas tij u krijua pjesë pjesë dhe më pas u bashkua në një të tërë.

Gjatësia e këtij fustani është aq e madhe sa që mund të mbulojë edhe malin më të lartë në botë, Everest.

Bëhet fjalë për 8.095.40 metër gjatësi, çka ka bërë që pamjet e këtij fustani të bëjnë bujë në gjithë botën. /a.y/noa.al