Transmetuar më 12-12-2017, 12:21

Një mësuese në Brazil duket se nuk e ka problem që t’u japë leksion studentëve të saj seksin oral.

Ajo nuk është mjaftuar aspak me dhënien e teorisë dhe ka dhënë një shfaqje para të të gjithëve.

Mësuesja ka hapur një prezervativ dhe e ka vendosur vetë tek organi gjenital i studentit e më pas është përkulur dhe ka filluar me seks oral.

Të gjithë studentët kanë brohoritur të skuqur, disa nga ekzaltimi, e disa nga sikleti që u vunë.

Në Brazil lëndët mësimore kanë shkuar në një nivel tjetër mësimdhënieje, në nivelin praktik të praktikës.

Pamjet janë vërtetë shokuese dhe për arsye etike, kemi vendosur që të mbulojmë organin gjenital të djalit.