Transmetuar më 05-12-2017, 21:05

Periudha e Dhjetorit është për shumë njerëz është një nga periudhat më të bukura.

Sigurisht kjo lidhet me festat e fundvitit.

Në këtë periudhë njerëzit janë më të ngrohtë dhe shkëmbejnë edhe dhurata me njëri tjetrin.

Ekspertët e horoskopit tregojnë se çfarë dhuratash pëlqejnë njerëzit që i përkasin shenjës së Binjakëve.

Binjakët pëlqejnë shumë komunikimin dhe çdo gjë që ka lidhje me teknologjinë.

Kështu që një dhuratë që ka lidhje me telefonat celularë, apo me minuta shtesë në planin tarifor, apo edhe një kamera për kompjuterin, do të ishin dhurata të pëlqyera prej tyre./a.k/noa.al/