Transmetuar më 05-12-2017, 20:05

Duket e pabesueshme, por gjithçka është e vërtetë. Një vajzë 20-vjeçare, Zelal Topçul, në Turqi, është rrëmbyer me forcë nga kushëriri i tij.

E reja ishte duke udhëtuar në autobus, bashkë me një shoqe, teksa disa persona e kanë tërhequr me forcë nga krahu dhe e kanë future në një automjet.

Pas këtij episodi, autoritetet kanë bërë të mundur identifikimin e autorëve të rrëmbimit, kjo falë kamerave të sigurisë.

Dhe rezultoi se i gjithë skenari ishte përgatitur nga Dervish Topçul, kushëri i vajzës.

Ai kishte kërkuar që të martohej me kushërirën, por familja nuk kishte pranuar më pas ai ka vendosur që ta rrëmbejë atë.

Në një televizion lokal babi i vajzës është shprehur se kushërinjtë e tij kishin shkuar për vizitë tek ai sikur të mos kishte ndodhur asgjë, dhe sipas tij e kishin mohuar që të kishin gisht në këtë ngjarje. /k.k/noa.al/