Transmetuar më 03-12-2017, 21:34

Shenjat e horoskopit, janë për të njohur më thellë ekzistencën e njeriut.

Nga horoskopi duhet të nxirren konkluzione të mençura kur bëhet fjalë për zgjedhjen e një gruaje të ardhshme.

Vajzat ideale për martesë u përkasin këtyre shenjave të horoskopit.

Gaforrja

Gratë që i përkasin kësaj shenje nuk kanë frikë të shfaqin ndjenjat e saj. Ato asnjëherë nuk do t’ju lejojnë që të lexoni mendjen e tyre. Gjëja më e rëndësishme për to është ndershmëria dhe personi i dashur. Gratë që i përkasin shenjës së gaforreve kanë një ekuilibër të rëndësishëm mes lumturisë dhe kënaqësisë.

Dashi

E vetmja gjë që mund të presësh nga një grua që i përket shenjës së Dashit është përkushtimi që ka ajo. Natyrisht që ajo përpiqet të përmbushë qëllimet dhe ëndrrat e saj, por nëse do të martoheni me një grua “Dash”, atëherë të jeni të sigurt që martesa juaj do të ketë sukses. Nuk është aspak e lehtë që të bëni një “Dash” për vete, prandaj konsiderojeni veten me fat.

Luani

Një grua e shenjës së luanit e di si ta marrë atë që dëshiron. Me të mirë, apo me dhunë, ajo do të bëjë gjithçka që ia dëshiron zemra. Ndershmërinë e “Luanit” nuk duhet vënë në dyshim. Ajo është shumë tërheqëse dhe ka karizëm. Ajo nuk ka nevojë për dikë që të shpëtojë. Ndonjëherë është e vështirë të toleroni kokëfortësinë dhe krenarinë e saj, por duhet të jini të sigurt që ajo gjithnjë do të jetë besnike ndaj jush.