Transmetuar më 01-12-2017, 17:31

Është hedhur këtë të premte në Kremlin të Rusisë, shorti i grupeve për Kampionatin Botëror që do të zhvillohet nga 14 qershori deri në 15 korrik të 2018.

Në short  të hedhur bie në sy përballjet Portugali-Spanjë dhe Belgjikë-Angli, ekipe këto të cilat kanë rënë në të njëjtin grup, respeltivisht B dhe G.

Grupi A Rusi Arabia Saudite Egjipt Uruguai

Grupi B Portugali Spanjë Marok Iran

Grupi C Francë Australi Peru Danimarkë

Grupi D Argjentinë Islandë Kroaci Nigeri

Grupi E Brazil Zvicër Kosta Rika Serbi

Grupi F Gjermani Meksikë Suedi Kore e Jugut

Grupi G Belgjikë Panama Tunizi Angli

Grupi H Poloni Senegal Kolumbi Japoni