Transmetuar më 29-11-2017, 23:30

Pas 12 vitesh tortura në një cirk në Hawaii, një elefant i gjorë, arriti të arratisej nga izolimi.

Por gjatë ikjes, elefanti i quajtur, Tyke, lëndoi disa persona të stafit.

Pas kësaj Policia e qëlloi kafshën, 86 herë ku edhe humbi jetën.

Ajo që ka rënë në sy në fotografinë e publikuar të elefantit, në media të ndryshme dhe rrjetet sociale, është shikimi i tij.

Ajo që i preku njerëzit jashtëzakonisht shumë, ishin sytë e vuajtur të elefantit, Tyke./a.k/noa.al/